וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ללוש סיפורים

שלומי עוזיאל

11.7.2008 / 10:38

שלומי עוזיאל ממליץ על "הצטלבות", המותחן האולטימטיבי של קלוד ללוש

תזכירו לי מה זה?

"הצטלבות" הוא סרטו ה 49 של קלוד ללוש ("גבר ואישה"). במרכז הסרט נפגשת הוגט (אודרי דאנה), ספרית עם עבר מפוקפק , בקלוד (דומיניק פינון), ספק סופר צלילים ספק רוצח סדרתי, ואולי בכלל מרצה לספרות שנטש את עבודתו ומשפחתו. מערכת יחסים מותחת והזויה מתפתחת ביניהם, שמעליה מרחפת סופרת המתח והמסתורין ז'ודית רליצר (פאני ארדן), שמחפשת גיבור לספר המתח הבא שלה. העניינים מתחממים כשהעולמות הנפרדים מתנגשים זה בזה ומספקים חומרים דרמטיים ששום סופר (או סופרת) לא הזו בחלומותיהם האפלים ביותר.

התוספת שתופסת

התוספת המרתקת היא ראיון עם קלוד ללוש. הרטרוספקטיבה המאלפת של הבמאי נפרשת בעניין רב ומתובלת בפרטים פיקנטיים על סרטיו והתהליכים שעבר במהלך הקריירה שלו. בנוסף ישנו סרטון מאחורי הקלעים של "הצטלבות", בו מתואר תהליך ההפקה המיוחד והסודי של הסרט.

אז להזמין פיצה?

כמובן! מותחן מרתק ומבריק. פאני ארדן עוצרת הנשימה, דומיניק פינון המוכשר ואודרי דאנה היפיפייה מספקים לקלוד ללוש את סרט המותחן האולטימטיבי. העלילה דחוסה ומספקת זוויות מרעננות לז'אנר. הצילום האסתטי, המשחק המשכנע ומעל הכל הסיפור המותח והמעולה, יגרמו לכם לבלוס בשקיקה משולש אחר משולש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully